top of page
Search
Writer's pictureBlog Despre Cărți

„Tata bogat, tata sarac” – Robert T. Kiyosaki

Cine este Robert T. Kiyosaki ?


Investitor, om de afaceri si autor american de literatura motivationala, nascut si crescut in Hawaii, Robert T. Kyosaki a devenit foarte cunoscut datorita seriei de carti de educatie financiara „Tata bogat, tata sarac”.


La varsta de 20 de ani, propria lui firma care valora milioane de dolari a dat faliment, el ajungand dupa sa doarma in masina impreuna cu sotia sa. Kiyosaki a perseverat si nu a renuntat la ideea ca poate deveni independent financiar, intr-un final ajungand unde voia.


Pe scurt cartile lui Kiyosaki, in special cea de fata se bazeaza pe urmatoarea poveste, reala, dupa cum pretinde acesta. Robert, fiul unui profesor universitar foarte apreciat („tatal sarac”), care a muncit toata viata sa ca angajat, considera ca cea mai buna si sigura metoda de a reusi in viata este sa faci o facultate, urmand sa te angajezi pe un post bine platit .

„Tatal bogat” este tatal prietenului sau cel mai bun, un om de afaceri care considera ca succesul nu poate veni decat acumuland cat mai multe cunostinte financiare si avand propria afacere. In final Kiyosaki alege sa mearga pe calea tatalui bogat si dupa mai multe incercari ajunge sa fie unul dintre cei mai bogati oameni din Hawaii.


O recomand tuturor! Este un start foarte bun de a incepe educatia financiara.






45 views0 comments

コメント


bottom of page